MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : http://www.meyralemhaber.com/haber-detay/615_bali-de-helikopter-kazasi-yaralilar-var

DÜNYA

Tümü

Bali'de helikopter kazası: Yaralılar var

(2 Ay, 20 Gün önce) 40 İzlenme 0 Yorum
Endonezya'nın Bali adasında, Güney Kuta bölgesindeki Pecatu'da bir helikopter kayalıklara çarparak kaza yaptı. Kazada 3 kişi ağır yaralanırken, 2 kişi ise ufak sıyrıklarla kazayı atlatmayı başardı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, helikopterde pilot dışında 2'si Avustralya vatandaşı olmak üzere toplam 4 kişi daha bulunuyordu. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.

Endonezya'nın Bali adasında, Güney Kuta bölgesi Pecatu'da meydana gelen helikopter kazası korku dolu anlara sahne oldu. Helikopterin kayalıklara çarparak kaza yapması sonucu 3 kişi ağır yaralandı, 2 kişi ise kazayı ufak sıyrıklarla atlatmayı başardı.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, helikopterde pilot dışında 2 Avustralya vatandaşı olmak üzere toplam 4 kişi daha bulunuyordu. Kazanın sebebi henüz tam olarak bilinmiyor.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ekipler, yaralıları derhal hastaneye tahliye etti ve kazayı incelemeye başladı. Helikopterin kaza sonucu büyük hasar gördüğü belirtildi.

Endonezya'da son yıllarda artan helikopter kazaları endişe verici bir boyut almış durumda. Yetkililer, kazaların sebebini araştırıyor ve gerekli önlemlerin alınması için çalışmalar yürütüyor.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.