MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : http://www.meyralemhaber.com/haber-detay/343_akin-akin-geliyorlar-tatilcilerin-donus-cilesi-bas

GÜNDEM

Tümü

Akın akın geliyorlar! Tatilcilerin dönüş çilesi başladı

(3 Ay, 17 Gün önce) 36 İzlenme 0 Yorum
Kurban Bayramı tatili sonrası büyükşehirlerle turizm merkezlerini bağlayan kara yollarındaki bazı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde ve Tekirdağ-İstanbul karayolu üzerinde duraklamalar yaşandı.

9 günlük Kurban bayramı tatilini memleketleri geçirmek isteyen sürücülerin dönüş çilesi başladı. Pazar günü trafiğine kalmak istemeyen sürücüler, tatilin 8'inci gününde sabah saatlerinde TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu oluşurken Tekirdağ-İstanbul karayolu üzerinde duraklamalar yaşandı.

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve İl jandarma Komutanlığı ekipleri 24 saat boyunca güzergah üzerinde denetim gerçekleştirerek herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı.

Jandarma ve polis ekipleri, özellikle belirlenen noktalara konuşlanarak sürücülerin hız sınırını aşmaması, takip mesafesini koruması için uyarılarda bulunuyor.

Ayrıca hız sınırını aşan sürücüler radar ile tespit edilerek, gerekli cezai işlem uygulanıyor. Zaman zaman arıza yapan araçlar sebebiyle de trafik yoğunluğu oluşuyor.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.