MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : http://www.meyralemhaber.com/haber-detay/249_sinan-ates-in-ablasinin-pesindekiler-tespit-edildi

GÜNDEM

Tümü

Sinan Ateş'in ablasının peşindekiler tespit edildi: Selma Ateş'i takip edenler Ülkü Ocakları Üyesi

(3 Ay, 26 Gün önce) 36 İzlenme 0 Yorum
Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş, yaklaşık 10 kişilik bir grup tarafından iki farklı araçla takip edildiğini bildirdi. Karakolda yapılan teşhisler sonucunda takipçilerin Bursa Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcıları olduğu ortaya çıktı.

30 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’da yaşayan kardeşi Selma Ateş, bugün tanımadığı kişiler tarafından takip edildiğini fark etti. Şüphelenerek Bursa Asayiş Birimi’ne giden Selma Ateş, kendisini takip eden yaklaşık 10 kişiyi karakolda teşhis etti. Bu kişilerin arasında Bursa Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı iki kişinin de olduğu öğrenildi. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin gözaltına alınması bekleniyor.

 

İKİ AYRI ARAÇLA TAKİP EDİLDİ

Selma Ateş, iki ayrı araçla takip edildiğini fark ettiğini belirtti. Takip edildiğini anlayınca karakola giderek durumu yetkililere bildirdi. Karakolda kendisine gösterilen kamera kayıtları üzerinden takipçilerini teşhis etti. Tehdit altında olduğunu belirten Selma Ateş, can güvenliği nedeniyle koruma talebinde bulunacak.

CAHİT ÖZDEMİR: AİLEYİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Duvar'dan Osman Çaklı'nın haberine göre; eski Bursa Ülkü Ocakları Başkanı ve Sinan Ateş’in arkadaşı Cahit Özdemir, Selma Ateş ile birlikte karakola gitti. Özdemir, şüphelilerin henüz ifadelerinin alınmadığını, ancak teşhis edildikten sonra gözaltına alınmalarını beklediklerini ifade etti. Özdemir, “Karakolda şikayetçi olduk. Sabahtan beri evin önünde bekleyen bir araba vardı. Şahısların henüz ifadesini göremedik. Ancak biz teşhis ettikten sonra gözaltına alınmalarını bekliyoruz. Aileyi susturmaya çalışıyorlar, ben öyle düşünüyorum. Ayşe Ateş daha dün Cumhurbaşkanı ile görüştü. Anlayamadık, 3 milyonluk şehirde bu takibin tesadüf olduğunu düşünmüyoruz. Şimdi koruma talep etmeye gidiyoruz” dedi.

AYŞE ATEŞ'TEN SEMİH YALÇIN'A SERT TEPKİ

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a sert eleştirilerde bulundu. Ayşe Ateş, “Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada ‘Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira’ diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları, Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer ‘Google’da arat” dedi.

Olayın ardından soruşturmanın genişletilmesi ve tespit edilen şüphelilerin gözaltına alınması bekleniyor.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.